Contractnieuws uit Zwolle na 2-0 zege: 'Volgend jaar ben ik hier nog steeds'

Contractnieuws uit Zwolle na 2-0 zege: 'Volgend jaar ben ik hier nog steeds'

10-02-2017 22:55
3

Bram van Polen speelt ook volgend seizoen voor PEC Zwolle. Het aflopende contract van de 31-jarige aanvoerder is met één jaar verlengd, liet hij vrijdag zelf weten na de 2-0 zege op NEC.

"Ik heb al verlengd", reageerde Van Polen op een vraag over zijn toekomst tegenover FOX Sports. "Dat is nog niet bekendgemaakt, maar ik had een optie in mijn contract. Die zou automatisch gelicht worden na twintig basisplaatsen en volgens mij was dit nummer 21 of 22. Volgend jaar ben ik hier nog steeds." De rechtsback is momenteel bezig aan zijn tiende seizoen in Zwolle.

Wedden

Meer odds

Van Polen was na het duel met NEC lovend over spits Nicolai Brock-Madsen, die zijn vijfde treffer noteerde in zeven optredens. "Hij deed het fantastisch. Het is ten eerste een prachtkerel. Brock is misschien niet de speler met de meest verfijnde techniek, maar hij begint steeds meer te scoren. Hij wordt ook steeds sterker met het positiespel, begint ballen vast te houden."

"Ik vind dat hij zich dit seizoen al enorm ontwikkeld heeft", vervolgt Van Polen over de Deen. Volgens de verdediger mag de thuisploeg uiteindelijk niet klagen met de 2-0 zege. "Ik denk dat Mickey (Van der Hart, red.) ons er doorheen heeft gesleept. Ik vond het niet de meest verdiende overwinning. We kregen misschien wel iets te veel, maar dat is ook wel een keertje lekker."