'United wil Real afschudden met monstercontract van 350.000 per week'

'United wil Real afschudden met monstercontract van 350.000 per week'

12-02-2017 11:09
10

Manchester United komt met een bizar salaris over de brug om David de Gea uit handen van Real Madrid te houden. De Britse boulevardkrant The Daily Star kopt zondag dat de Mancunians een megacontract voor ogen hebben.

In de media verschenen in de voorbije weken steeds vaker berichten over een monstertransfer van Real, dat keeper Keylor Navas wil vervangen. De Gea is het eerste doelwit, maar ook Thibaut Courtois van Chelsea en Hugo Lloris van Tottenham Hotspur staan hoog op de verlanglijst. Het is dus duidelijk dat Real in de Premier League hoopt te shoppen.

United wil er in ieder geval een stokje voor steken dat het in Manchester gebeurt. De 26-jarige De Gea heeft nu een contract ter waarde van 234.000 euro per week. United is van plan om van De Gea een échte grootverdiener te maken en hem een salaris bieden dat Wayne Rooney, Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic ook krijgen. Het gaat om ruim 350.000 euro per week.

De Gea heeft nog een contract voor twee seizoenen; United heeft de optie om die verbintenis met een jaar te verlengen. Real heeft 65 miljoen euro over voor de Spanjaard, een transferrecord voor een keeper.