'We hebben Slagveer geprobeerd, met Ebecilio gepraat en zaten met Serero'

'We hebben Slagveer geprobeerd, met Ebecilio gepraat en zaten met Serero'

12-02-2017 13:43
5

Ton Caanen verdedigt het aankoopbeleid van Roda JC. De technische man van de Limburgers kreeg bij De Tafel van Kees te maken met een kritische Hans Kraay junior, die niet begreep dat bijna alleen buitenlanders werden gestrikt.

"Je gaat voorbij aan de feiten", opent Caanen. "Dat doe je, omdat je een andere bril op hebt. Je moet gewoon naar de feiten kijken. Je hebt toch ook gehoord wie we wilden halen? We hebben een net rijtje gemaakt. Op het moment dat we proberen een Slagveer te halen. Of we hebben met Ebecilio gepraat. Of we zitten met Serero, twee/drie gesprekken. We hebben Van den Buys van Eindhoven geprobeerd, goede voetballers."

Wedden

Meer odds

"Als dat niet lukt, kun je twee dingen doen", meent Caanen. "Dan kijk je naar het tweede plaatje, kom je bij andere spelers uit. In het elftal hebben we zeven jongens die Nederlands zijn. Het heeft voor concurrentie gezorgd, de nieuwe spelers. We zitten in een tussenfase. Je hoeft me niet te geloven, maar geef me even tijd om te zien waar we naartoe groeien", aldus Caanen.