'De grensrechter vindt dit ook pijnlijk, dat zei hij toen we het veld opkwamen'

12-02-2017 22:23
13

FC Utrecht verloor zondag niet van PSV door een arbitrale dwaling, maar had na afloop wel reden tot klagen. Nacer Barazite, de maker van de afgekeurde treffer, doet zijn beklag.

Utrecht ging met 3-0 onderuit in Eindhoven, terwijl het in de eerste helft 'gewoon' op voorsprong had moeten komen. Scheidsrechter Dennis Higler besloot echter, op advies van zijn assistent, een zuiver doelpunt van Barazite af te keuren vanwege buitenspel.

"De boosheid was in de rust enorm, maar je weet dat je verder moet", zegt Barazite tegen FOX Sports. "Ik weet dat de grensrechter dit ook heel pijnlijk vindt, dat heeft hij ook gezegd toen we het veld weer betraden voor de tweede helft. Het is een blunder, maar verder werd er goed gefloten."

Erik ten Hag en Willem Janssen, respectievelijk trainer en aanvoerder van Utrecht, lieten ook al weten niet blij te zijn met het arbitrale kwartet.