Zidane doet het in de broek voor Napoli en Mertens: 'We zullen lijden'

Zidane doet het in de broek voor Napoli en Mertens: 'We zullen lijden'

14-02-2017 18:47
3

Zinedine Zidane onderschat Napoli niet. De Franse trainer neemt het woensdag met Real Madrid in de Champions League op tegen de uitstekend draaiende ploeg in de Serie A, waar Dries Mertens een groot aandeel in heeft.

"Er zullen momenten komen waarop we lijden. Zij hebben het vermogen om achter onze laatste lijn te komen. Dat vergt concentratie van ons", aldus Zidane op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. Diego Maradona zit op de tribune in Madrid. Zidane maakt er een grapje over. "Hij is een van grootste voetballers ooit, maar momenteel ben ik banger voor de huidige spelers dan voor Maradona."

Wedden

Meer odds

Ondertussen geeft Zidane ook nog een blessureupdate. Gareth Bale hoopt zaterdag tegen Espanyol zijn rentree te maken voor de Madrilenen. Een enkelblessure hield hem bijna drie maanden aan de kant. "Het is de eerste week dat hij weer met de groep traint en het gaat goed. Hij heeft geen klachten. Jullie zien vanzelf of hij dit weekend weer terugkeert. Gareth lag er drie maanden uit, dus we zijn voorzichtig."