Update: Goed nieuws voor Feyenoord en slecht nieuws voor ADO: spits terug

Update: Goed nieuws voor Feyenoord en slecht nieuws voor ADO: spits terug

17-02-2017 09:19
23

Nicolai Jörgensen was donderdag niet aanwezig op de training van Feyenoord. De reden daarvan is niet bekend. Feyenoord bereidt zich voor op het competitieduel met ADO Den Haag van komend weekend.

RTV Rijnmond meldt dat de Deense topscorer opvallend genoeg niet op het trainingsveld verscheen. Vrijdag wordt een toelichting verwacht tijdens de persconferentie van trainer Giovanni van Bronckhorst in de Kuip. Jörgensen miste dit seizoen nog geen Eredivisie-duel van Feyenoord.

Karim El Ahmadi en Eljero Elia lijken fit voor het duel met ADO. Beiden trainden volledig mee. Net als Jörgensen was ook Terence Kongolo niet aanwezig op de training. Feyenoord speelt zondag om 16.45 uur tegen ADO Den Haag.

Update 15.59: De reden van de afwezigheid van Nicolai Jörgensen op de training van Feyenoord is bekend. De spits kampt met griep en zit ziek thuis. Het is niet duidelijk of hij tegen ADO Den Haag kan spelen. Kongolo verscheen niet op het trainingsveld omdat hij een gepland binnenprogramma aflegde. Dat meldt RTV Rijnmond.

Update 17/02, 09.19 uur: Goed nieuws vanuit het Feyenoord-kamp: Jörgensen kan zondag spelen tegen ADO. Hij meldt zich op vrijdag weer voor de groepstraining in Rotterdam-Zuid en normaal gesproken start hij tegen de Hagenaars. Michiel Kramer is er sowieso niet bij door een disciplinaire schorsing.