Roda trekt blik nieuwe concurrenten open: 'Dat duel zag ik als mijn laatste kans'

Roda trekt blik nieuwe concurrenten open: 'Dat duel zag ik als mijn laatste kans'

16-02-2017 20:03
4

Mitchel Paulissen werd door Nicolas Anelka hét exponent van de jeugdopleiding van Roda JC genoemd. De 23-jarige aanvaller liet zich deze winter na de komst van verscheidene nieuwe concurrenten niet uit het veld slaan.

Paulissen scoorde liefst drie keer in de laatste drie duels. "Zelf vind ik het wel lekker gaan, al zag ik het duel tegen Excelsior (twee weken geleden, red.) als mijn laatste kans. Met de komst van rechtstreekse concurrenten als Simeon Raykov, Gyliano van Velzen en Beni Badibanga is het niet lastig om tot die conclusie te komen", zegt de rechtspoot op de clubsite.

"Ik was me ervan bewust dat ik het moest laten zien. Mede dankzij mijn twee treffers pakte ik die kans", vervolgt Paulissen, die afgelopen weekend tegen Heracles Almelo opnieuw het net vond. Daarmee geeft hij zijn visitekaartje af aan de nieuwe concurrenten. "Concurrentie is goed, ik ben er in ieder geval niet bang voor."

"Als het team beter gaat spelen, zal mijn niveau ook omhoog gaan. Ik heb maar één carrière en ga de strijd aan. Anderen moeten maar laten zien dat ze beter zijn dan ik", besluit een strijdbare Paulissen.