Krul gooit de handdoek nog niet: 'Als we zo spelen in Frankrijk...'

Krul gooit de handdoek nog niet: 'Als we zo spelen in Frankrijk...'

16-02-2017 22:05
12

Tim Krul had zich zijn Europese debuut voor AZ ongetwijfeld anders voorgesteld. De doelman moest in de thuiswedstrijd tegen Olympique Lyon vier keer vissen (1-4), maar bleef na afloop desondanks positief.

AZ speelde een zeer behoorlijke eerste helft, maar keek halverwege desondanks tegen een 0-2 achterstand aan. "Ik denk dat we gewoon heel goed gevoetbald hebben en veel kansen hebben gehad. Maar Lyon sloeg gewoon toe op voor hun hele goede momenten. Ik denk dat als wij de kansen benutten die we krijgen, het een hele andere wedstrijd zou zijn geworden. Het is gewoon zonde, want we hebben echt hele goede momenten gehad."

Desondanks lijkt het Europese avontuur van AZ na de ruime nederlaag te eindigen in de tweede ronde. Krul geeft zich echter nog niet zomaar gewonnen. "Ze hebben een paar hele goede spitsen, die hun kansen heel goed afmaakten. De teleurstelling is er vanavond. Zondag moeten we het rechtzetten in de competitie. Als we zo spelen in Frankrijk, denk ik dat we nog steeds een kans maken."