Schöne ziet Ajax benadeeld worden: 'Maar die werd niet gezien'

Schöne ziet Ajax benadeeld worden: 'Maar die werd niet gezien'

16-02-2017 23:20
2

Lasse Schöne had het gevoel dat Ajax zichzelf donderdagavond tekort had gedaan tegen Legia Warschau (0-0). De Deen zag de Amsterdammers twee verschillende helften spelen in de Poolse hoofdstad.

"We hebben kansen genoeg gehad om de overwinning mee naar Amsterdam te nemen. En we maakten een doelpunt, die werd alleen niet gezien", doelt Schöne in gesprek met FOX Sports op de inzet van Davy Klaassen, die duidelijk de doellijn passeerde. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet goed zag, hoor. De keeper lag over de bal heen. Maar ja, het is wel jammer. Uiteindelijk hebben we kansen genoeg gehad om er alsnog eentje te maken."

De Deen merkte dat hij in Warschau wat minder lang de tijd had om na te denken aan de bal. "Ja, natuurlijk. Het is wel een wat hoger niveau. We wisten dat dit team op de counter speelde en de duels opzocht. Maar als we iets scherper waren geweest, hadden we gewonnen. In de tweede helft zetten zij wat hoger druk, we hadden eigenlijk door moeten gaan zoals voor rust. Het veld hielp ook niet mee, maar we hadden het wel beter moeten doen. Maar 0-0 is geen slecht resultaat."