Klaassen bijt op zijn lip: Zolang de UEFA er niks doet, blijft het gebeuren

Klaassen bijt op zijn lip: "Zolang de UEFA er niks doet, blijft het gebeuren"

16-02-2017 23:18
12

Davy Klaassen dacht in de Europa League-wedstrijd tegen Legia Warschau de snelle 0-1 te maken, maar zijn geldige doelpunt werd niet toegekend. De aanvoerder van Ajax voelt zich bestolen.

De poging van Klaassen werd achter de lijn doellijn gestopt door de Legia-goalie, maar dat werd niet gezien door de official op de achterlijn. "Zonder cameratechniek blijven er fouten worden gemaakt. Je kan er boos om worden, maar zolang de UEFA er niks doet, blijft het gebeuren", zegt Klaassen bij RTL7. Op het moment zelf protesteerde hij niet. "Ik dacht dat die gozer met de stok het niet verkeerd kon zien."

Klaassen baalt enorm van het doelpuntloze gelijkspel in Polen. "Ik sta hier met een rotgevoel. We verdienden te winnen, er wordt een goal afgekeurd. Het is onnodig. We kregen een paar goede kansen, dit is heel zonde. Het valt ons te verwijten dat wij ze er niet inschieten. We hebben redelijk gespeeld, het resultaat kon beter. Er zat veel meer in. Als je het volgende week niet redt, krab je jezelf wel achter je oren."