Speciale mars voor Sanchez-exit bij Arsenal: 'Maakt geen fuck uit!'

Speciale mars voor Sanchez-exit bij Arsenal: 'Maakt geen fuck uit!'

vrijdag 17 februari 2017 om 08:57

Alexis Sanchez móet vertrekken bij Arsenal. Dat vinden veel van zijn Chileense landgenoten. In zijn thuisland is een mars georganiseerd waaraan duizenden Chilenen deelnemen. Daarmee willen zij aantonen dat Sanchez bij The Gunners moet vertrekken.

Sanchez verdoet zijn tijd volgens de Chilenen bij de club van manager Arsène Wenger, die ook zwaar onder vuur ligt. Midweeks verloor Arsenal nog met maar liefst 5-1 van Bayern München. Voor Wenger dreigt een exit na een twintigjarig dienstverband. Ook Mesut Özil is dan van plan om te gaan en nu lonkt ook een breuk met Sanchez.

Als extra zetje vindt op 1 maart dus de mars van Chilenen plaats om Sanchez te overtuigen. 'Wij als Chilenen hebben er genoeg van om één van onze grootste sterren voor zichzelf te zien spelen, zodat zijn team nog kans heeft', luidt een statement op de Facebook-pagina. 'We willen niet dat hij bij Real Madrid gaat spelen of teruggaat naar FC Barcelona. Het maakt geen fuck uit waar hij speelt!'

'We willen hem alleen maar zien vechten naast tien andere spelers die er ook voor wíllen vechten. Hij verdient het niet om er alleen voor te staan', aldus de verklaring bij het evenement 'Nationale mars voor vertrek Sanchez bij Arsenal'.

Poll

Stelling: Alexis Sanchez is beter af bij een andere club dan bij Arsenal

(652 stemmen)

Plaats een reactie

vrijdag 17 februari 2017 om 09:07
Zo dat is apart nieuws zeg, damn hoe is dit mogelijk. Er een mars voor organiseren zelfs :-)
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 09:09
Ik denk dat een mars in Chile weinig gaat opleveren in London hoor. Maar inderdaad of Wenger weg of de topspelers weg. Je merkt dat Wenger geen trainer is die een club naar de top kan brengen. Heeft hij in 20 jaar wel laten zien.

On another note VP: als je iemands account verwijdert vind ik het wel sociaal om te melden waarom, heb niks misdaan maar oké ik vergeef het je
Vind ik leuk
J Kiprich +12214
vrijdag 17 februari 2017 om 09:10
Wij willen niet dat hij meer voor Arsenal speelt.....of Real.....of Barcelona. Maar verder maakt het ons geen bips uit. Zo, en nu eerst een mars.
Vind ik leuk
Kevinm +1477
vrijdag 17 februari 2017 om 09:29
Het enige probleem van Arsenal is de trainer. Als Wenger eindelijk weg is en er een nieuwe trainer opstaat, die de spelers wel op de juiste manier inzet, dan wordt het waarschijnlijk een stuk spannender in de Premier League. Arsenal heeft zeker één van de beste drie selecties van Engeland, als je de spelers allemaal individueel vergelijkt. Wenger kiest er alleen te vaak voor om spelers als Iwobi, Ospina en Walcott en Ramsey (die laatste twee waren voorheen altijd goed, tegenwoordig helaas niet meer) op te stellen.
Vind ik leuk
Bongo +1455
vrijdag 17 februari 2017 om 09:35
En dat noemt zich een top club.
Ozil was nergens te vinden. Sanchez ook onzichtbaar.
En elk jaar de supporters maar beweren dat ze een topploeg zijn en kampioen gaan worden.
Het spel is al jaren niet om aan te zien.
Erg vaak de scheidsrechter mee.
Vaak pas in blessuretijd winnen.
Ticketprijzen belachelijk hoog.
Zo kan ik ook geld verdienen.
Wat een walgelijke club is het.
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 14:39
Ik zou hem wel bij Napoli willen zien!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Speciale mars voor Sanchez-exit bij Arsenal: 'Maakt geen fuck uit!'