Pogba-broers aangepakt: 'Spraken elkaar meer dan ik mijn broers in vijf jaar tijd'

Pogba-broers aangepakt: 'Spraken elkaar meer dan ik mijn broers in vijf jaar tijd'

vrijdag 17 februari 2017 om 10:59

Roy Keane begrijpt niks van Paul en Florentin Pogba. De twee stonden donderdag veel met elkaar te keuvelen bij de wedstrijd tussen Manchester United en AS Saint-Etienne (3-0). Hij baalt ervan dat de 'moderne' voetballers zich op deze manier gedragen.

"Die jongen, Pogba, heeft natuurlijk een eigen wil, is nogal een karakter. Maar dit was over de top, zowel voor de wedstrijd als tijdens de rust", aldus Keane tegenover ITV. "Die broers hebben meer gesproken met elkaar dan ik tijdens de afgelopen vijf jaren met mijn eigen broers Denis, Pat en Johnson."

"Ik vind het allemaal een beetje vreemd", vervolgt Keane, die niet denkt dat de Pogba's daardoor tijdens de wedstrijd niet konden functioneren. "Ze waren ongetwijfeld gefocust op de wedstrijd vanaf het beginsignaal. Maar al dat gedoe voor en na de wedstrijd, nonsens. Maar dit is de moderne speler ten voeten uit, vrees ik."

Plaats een reactie

Renelas +118
vrijdag 17 februari 2017 om 11:16
Nou ik kan best een zegje hebben over 'de moderne' voetballers van tegenwoordig en wat er mis mee is maar dit slaat gewoon nergens op. Iedereen heeft een andere relatie met z'n familie dus daar kan en mag je gewoon weinig over zeggen verder, tenzij het hun spel beinvloed. In dit geval hielp het misschien zelfs wel om wat te ontspannen net voor de wedstrijd. Sensationeel slecht dat Roy Keane hier zo'n uitspraak levert.
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 11:18
Ja beetje leuk doen voor de camera je kan er tegenwoordig niet meer aan ontsnappen ben ik bang, soms voegt het wat toe maar in de meeste gevallen storen mensen er zich aan zoals mr. keane, misschien universeel salarisplafond instellen dan word er niet meer zo nonchalant gedrag vertoond, die paul dacht zeker het is toch maar een europa league wedstrijdje.....
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 11:31
Ach een sterke familieband heeft niet iedereen toch. Onbelangrijk, op het veld laten zien en je voeten laten spreken.
Vind ik leuk
United +38868
vrijdag 17 februari 2017 om 11:48
Wel grappig die gebroeders Pogba bij elkaar!
Vind ik leuk
soksa +1348
vrijdag 17 februari 2017 om 12:13
Misschien komt dat ook deels omdat jij een norse oude chagerijn bent keane en alles verafschuwt wat met gezelligheid te maken heeft.
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 14:46
Lijkt wel fotoshop!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Pogba-broers aangepakt: 'Spraken elkaar meer dan ik mijn broers in vijf jaar tijd'