Niemand verwacht van ons dat we zomaar Feyenoord op de knieën krijgen

"Niemand verwacht van ons dat we zomaar Feyenoord op de knieën krijgen"

vrijdag 17 februari 2017 om 11:46

Alfons Groenendijk krijgt het in zijn tweede wedstrijd als trainer van ADO Den Haag bijzonder zwaar. Koploper Feyenoord komt op bezoek. De nummer een tegen de nummer achttien. Nerveus is hij op dit moment niet, maar dat komt nog.

"Nerveus? Niet echt. Dat zal zondag ongetwijfeld wel komen. Ik ben nu bezig met de trainingen die op het programma staan. Om de ploeg zo goed mogelijk voor te bereiden op die wedstrijd", zegt Groenendijk tegen ADO TV. "Of het prettig is om de koploper te treffen? In feite wel. In zo'n wedstrijd is er veel te winnen. Niemand verwacht van ons dat we zomaar Feyenoord op de knieën krijgen. Het is wel de bedoeling dat we er alles aan gaan doen."

Groenendijk kende in zijn eerste wedstrijd uit bij Go Ahead Eagles een valse start: 3-1 verlies. "We hebben daar met elkaar een collectieve wanprestatie geleverd", aldus Groenendijk. "Er zijn weinig spelers die hun niveau hebben gehaald. Dat is een eerlijke constatering en heb ik ook aan de jongens verteld. Ze kunnen veel beter dan ze daar hebben laten zien."

Nu wacht Feyenoord. Gaat Groenendijk iets wijzigen aan zijn basiselftal?  "Wellicht. Ik heb de eerste week gebruikt om de groep goed te leren kennen. Ik moet weten wat ik allemaal in die kleedkamer heb. Ik zoek naar jongens die betrouwbaar zijn, denken in het teambelang en niet hun eigen wedstrijd spelen. Daar ben ik echt naar op zoek."

Lees meer over:EredivisieADO Den Haag

Poll

Kan ADO stunten tegen Feyenoord?

(417 stemmen)

Plaats een reactie

Senna +6133
vrijdag 17 februari 2017 om 11:59
Stel dat Feyenoord verliest dat zou een wanprestatie zijn voor Feyenoord.
Dus daar geloof ik niet zo erg in .
Vind ik leuk
United +38667
vrijdag 17 februari 2017 om 12:06
Het klopt allemaal niet bij Ado.
Vind ik leuk
allround +1448
vrijdag 17 februari 2017 om 13:44
JOEPIE Fons gaat de spelers die niet voor het elftal spelen er naast zetten. Kan die Beckers gelijk op de tribune (voor de rest van het seizoen) plaatsnemen.
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 13:44
Met deze zuurpruim is er weinig verbetering van ADO te verwachten.

Je zal toch echt een LvG of Hiddink nodig hebben om niet te degraderen. De kans dat die dat willen doen is niet zo heel groot... :)
Vind ik leuk
Korm +28150
vrijdag 17 februari 2017 om 13:53
gewoon doen ado ;-) het ergste geval verlies je maar dat verwachten we toch al :)
Vind ik leuk
stratumseind +128460
vrijdag 17 februari 2017 om 15:59
Hoho Fonske , ik wel
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 19:16
Dreigen met ongeregeldheden vooraf aan het WK 2018 in RUSLAND is normaal misschien daarginds,Poetin zal er niemand op aanspreken immers de Westerse mensen willen aldoor de Russen in een kwaad willige bestuurs en lands regie veroordelen,toch is de FIFA verantwoordelijk met de organisatie en zou de Russische voetbal bobo's erop moeten wijzen dat het tournooi straks vlekkeloos wordt voorbereid.
Desnoods het WK 2018 bij ongeregeldheden direct moeten staken,de schade die daar dan van zal ontstaan bij de Russen neerleggen of Poetin voor eens en voor altijd de mond te snoeren en laten zien hoe de westerlingen omgaan met dat soort minderwaardigheids volk uit het Oostblok.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

"Niemand verwacht van ons dat we zomaar Feyenoord op de knieën krijgen"