Cambuur-spits wil transfer naar 'gekkenhuis': Daar zou ik gelijk naartoe gaan

Cambuur-spits wil transfer naar 'gekkenhuis': "Daar zou ik gelijk naartoe gaan"

Gepubliceerd: vrijdag 17 februari 2017 om 12:13vr 17-02-2017 om 12:13

Als Jergé Hoefdraad gevraagd wordt of hij ooit nog in het buitenland actief wil zijn, hoeft hij niet lang na te denken. De aanvaller van sc Cambuur zou graag nog eens naar China verhuizen. Even cashen.

"Als er echt iets moois op mijn pad komt, zou ik die stap wel willen maken", zegt Hoefdraad in de Leeuwarder Courant. "China. Daar zou ik gelijk naartoe gaan. Het is daar een gekkenhuis en ik ben al dertig. China is voor voetballers nu het land van de onbegrensde mogelijkheden wat salariëring betreft."

Of dat realistisch is, valt te bezien. Hoefdraad focust zich nu op de Jupiler League en de halve finale van de beker tegen AZ. "Dat leeft al in de spelersgroep. Iedereen spreekt er over. Dat is uniek, dat heeft niemand van ons nog meegemaakt", zegt Hoefdraad. Cambuur bereikte de laatste vier in het bekertoernooi door in de Galgenwaard FC Utrecht uit te schakelen.

Een jaar geleden kreeg Hoefdraad te horen dat zijn contract niet werd verlengd. Uiteindelijk tekende hij toch voor een jaar bij. Nu blijkt hij zeer waardevol te zijn voor Cambuur. "Ik heb dit seizoen een moeilijke start gehad, maar denk wel dat ik nu een van mijn beste seizoenen aan het draaien ben. Hoe dat komt? Ik denk dat het te maken heeft met het team dat op een gegeven moment beter gaat spelen en dat we elkaar beter zijn gaan begrijpen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws