Cocu kondigt PSV-rentree aan na vijf maanden blessureleed: Hij oogt gretig

Cocu kondigt PSV-rentree aan na vijf maanden blessureleed: "Hij oogt gretig"

17-02-2017 14:08
5

Het wordt over een week erop of eronder voor PSV in de topper tegen koploper Feyenoord. Phillip Cocu, trainer van de Eindhovense club, heeft het vizier echter gericht op de eerstvolgende competitiewedstrijd, thuis tegen NEC.

"Pas als we die goed afsluiten, mogen we ons op Feyenoord focussen", waarschuwt Cocu vrijdag op de website van PSV. "We moeten voorkomen al met Feyenoord bezig zijn. Dat kunnen we ons simpelweg niet veroorloven. Als we tegen NEC geen resultaat halen, reizen we in een heel ander gevoel naar Rotterdam."

Wedden

Meer odds

Het gat tussen PSV en Feyenoord is na vijf wedstrijden in 2017 nog steeds acht punten. Cocu is blij met de foutloze status van zijn ploeg. "In de winterstop hebben we iets achter ons gelaten. Een gevoel dat door de mindere resultaten in de groep was geslopen. Door de goede resultaten is er meer frisheid, maken we meer goals en daardoor groeit het vertrouwen bij de spelers."

Voor Jürgen Locadia komt het duel met NEC nog te vroeg, maar de aanvaller staat wel voor zijn rentree. Locadia gaat maandag in de Jupiler League-wedstrijd van Jong PSV tegen NAC Breda voor het eerst in vijf maanden minuten maken. Cocu: "Hij maakt een goede, fitte indruk. Hij oogt gretig. Er ligt een goede basis om wedstrijdminuten te maken."