Ik ben gisteren met Kramer nog tennis gaan kijken in Ahoy, dus het gaat goed

"Ik ben gisteren met Kramer nog tennis gaan kijken in Ahoy, dus het gaat goed"

17-02-2017 14:28
4

Jens Toornstra heeft begrip voor de onvrede bij Michiel Kramer over zijn reserverol bij Feyenoord. De spits is uit de selectie gezet omdat hij afgelopen weekend weigerde te trainen.

Toornstra is goede vrienden met Kramer. "We zijn gisteren nog tennis gaan kijken in Ahoy, dus het gaat helemaal goed", zegt de Feyenoorder tegen FOX Sports. "Ik snap dat Michiel het moeilijk heeft op dit moment. Hij maakt weinig minuten en in de minuten die hij wel speelt is hij belangrijk."

"Ik denk dat het ook lastig voor hem is", vervolgt Toornstra. "Zijn concurrent doet het heel goed, dat snapt hij ook wel. Alleen het blijft een lastige situatie."

Een andere kwestie bij Feyenoord is die van Dirk Kuyt, die tegen FC Groningen op de bank zat. Toornstra speelde op zijn plek. "Ik vind het moeilijk om te zeggen hoe hij zich precies voelt. Ik was de week daarvoor ook teleurgesteld dat ik niet speelde, ik vind dat een logische reactie. Reageerde ik anders? Daar kan ik weinig mee. Als je teleurgesteld bent mag je dat uiten, maar uiteindelijk staat het teambelang voorop. Tot nu toe leiden de prestaties er niet onder, laten we dat zo houden."