Cocu bezig met impopulaire PSV'er: Met hem heb ik deze week gesproken

Cocu bezig met impopulaire PSV'er: "Met hem heb ik deze week gesproken"

17-02-2017 14:39
15

Phillip Cocu heeft deze week een gesprek gehad met Gastón Pereiro. De Uruguayaanse aanvaller lijkt met zijn ziel onder de arm rond te lopen in Eindhoven.

Pereiro maakte weliswaar twee doelpunten in zijn laatste vier optredens, maar steekt niet in zijn beste vorm. In de laatste competitiewedstrijd van PSV tegen FC Utrecht (3-0) kreeg hij de hoon van het PSV-publiek over zich heen in het Philips Stadion.

"Met Gastón heb ik deze week gesproken en hij moest die wedstrijd weer achter zich laten om fris de trainingsweek in te gaan", zei Cocu vrijdag volgens het Eindhovens Dagblad. "Hij werkt hard en heeft dat ingevuld zoals we het graag zien."

Het ED maakt uit de woorden van Cocu op dat Pereiro zaterdag ondanks alles gaat starten tegen NEC. Steven Bergwijn, die hem afgelopen weekend uitstekend afloste, zit daardoor weer op de bank. "Het was voor hem en ons fijn dat hij nu een goal bij zijn invalbeurt te pakken had, want dat was al even geleden. Dat gevoel neemt hij weer mee", aldus Cocu over Bergwijn.

Lees ook: Ongelukkig huwelijk PSV en Pereiro: 'Hij zit nu bij de verkeerde club'