Feyenoorder vol vertrouwen: Ik zie zelf geen reden om gewisseld te worden

Feyenoorder vol vertrouwen: "Ik zie zelf geen reden om gewisseld te worden"

17-02-2017 16:26
2

Jens Toornstra neemt het zondag met Feyenoord op tegen zijn oude club ADO Den Haag. Na zijn vertrek uit Den Haag heeft hij slechte ervaringen met de hekkensluiter van de Eredivisie.

"Ik heb nog nooit van ADO gewonnen sinds ik daar weg ben. Ik zou niet weten hoe dat komt", zegt Toornstra tegen RTV Rijnmond. De aanvallende middenvelder zit zondag dus op de bank? "Laten we dat maar niet doen. Ik heb het vermoeden dat het niet allemaal aan mij ligt."

Toornstra heeft weinig te klagen. Hij is in vorm. "Ik zit lekker in mijn vel. Het gaat goed. Ik zie zelf geen reden om gewisseld te worden, maar je hebt ook met keuzes van de trainer te maken, die moet je accepteren. Maar ik hoop er niet naast te staan zondag."

Toornstra kreeg in het laatste duel met FC Groningen (2-0 zege) de voorkeur boven Dirk Kuyt en scoorde prompt twee keer. "Eigenlijk wil je iedere wedstrijd die gretigheid zien, soms komt dat er wat minder uit", aldus Toornstra, die het wél wil zien in Den Haag. "Ik heb bij ADO altijd het idee dat ze een stapje harder lopen tegen Feyenoord."