Bosz: 'Ik heb Neres nog niet eens een hand gegeven. Kan ik nog niets over zeggen'

Bosz: 'Ik heb Neres nog niet eens een hand gegeven. Kan ik nog niets over zeggen'

17-02-2017 17:13
13

Ook Peter Bosz zegt dat David Neres de tijd krijgt om te wennen bij Ajax. Komende zondag spelen de Amsterdammers een wedstrijd tegen Vitesse, maar de Braziliaanse miljoenenaankoop is nog niet van de partij. Bosz heeft Neres nog niet eens gezien.

"Nee, ik heb hem nog niet gezien", aldus Bosz bij Ajax TV. "Ik heb hem nog niet eens een hand gegeven. Om daar al wat over te zeggen is veel te vroeg. Normaal gesproken zal hij niet meegaan. We gaan hem eerst laten wennen en dan kijken hoe hij ervoor staat. Dan kunnen we er wat meer over zeggen, maar ik heb hem nog niet gezien."

Komende zondag dus op bezoek bij Vitesse, de oude club van Bosz. Wat vindt hij van de ploeg van Henk Fraser? "Het is in ieder geval een van de goede ploegen in de Eredivisie. Ik vind dat ze een goed elftal hebben. Ze hebben wisselend gepresteerd. Een fase waarin ze goed presteerden en een fase waarin ze minder presteerden. Ze hebben ook Feyenoord in de beker uitgeschakeld. Een goede ploeg die zeker in thuiswedstrijden ook voetbal laat zien met een aantal goede spelers."