Ajax-interesse zorgde voor 'schok': Mijn hele leven zou gaan veranderen

Ajax-interesse zorgde voor 'schok': "Mijn hele leven zou gaan veranderen"

17-02-2017 18:22
17

Bij Ajax vinden ze dat David Neres eerst moet wennen, maar de buitenspeler zelf is al helemaal klaar om zijn eerste minuten in Amsterdamse dienst te maken. Vrijdag werd de man van twaalf miljoen euro voorgesteld aan de pers.

"Ik ben uitstekend ontvangen, het is een prachtig land. Ik ben heel dankbaar", opent Neres in gesprek met Ajax TV. "Toen ik van de interesse van Ajax hoorde, was het wel een schok. Mijn hele leven zou gaan veranderen. Maar ik ben er heel blij mee. Het is een grote club in een mooi land en daar ga ik bij spelen. Het was de club die mij het meest volgde. Ze observeerden me al vanaf het begin. Dat heeft zeker invloed gehad. Ik zal hier heel gelukkig zijn."

Zijn er nog dingen die de Ajax-fans moeten weten over Neres? "Dat ik me helemaal in wil zetten voor de ploeg. Ik wil alles geven, dat is het belangrijkste. Mijn sterke punten zijn mijn balbeheersing, het passen en het afmaken", aldus Neres, die niet kan wachten om te beginnen bij Ajax. "Ik ben er klaar voor, hoor. Maar als zij vinden van niet, dan wachten we nog even."