Boulahrouz toont medelijden met Feyenoorder: 'Hoe komt hij er uit?'

Boulahrouz toont medelijden met Feyenoorder: 'Hoe komt hij er uit?'

17-02-2017 19:39
4

Khalid Boulahrouz heeft medelijden met Sven van Beek. De verdediger van Feyenoord is nog steeds herstellende van een blessure, maar het is de vraag wanneer hij zijn rentree kan maken voor de Rotterdammers. 

"De situatie van Sven kan je in één woord omvatten: frustrerend", zegt Boulahrouz in gesprek met ELF Voetbal. "Het duurt ondertussen al zo lang. Normaal weet je bij een blessure wanneer je ongeveer weer kan terugkeren, maar het is voor Sven allemaal onduidelijk. Dat is echt klote. Een blessure komt nooit op een gunstig moment maar Sven zat volop in zijn ontwikkeling en had een stijgende lijn te pakken. Heel vervelend."

De oud-Feyenoorder roept op tot geduld. "Er zijn altijd momenten in een carrière van een voetballer die moeilijk zijn. Dat vormt een voetballer tot wie hij is. Het is belangrijk hoe Sven met de situatie omgaat, maar belangrijker: hoe komt hij er uit? In mijn periode bij Feyenoord heb ik Sven leren kennen als een leergierige en stabiele jongen, die goed met zijn loopbaan bezig is. Ik verwacht daardoor ook dat het allemaal goed gaat komen met hem. Het is moeilijk, alleen hij moet nu rustig blijven en zijn geduld bewaren. Dan kan hij straks weer vlammen."