Ten Hag slaat hard met vuist op tafel: Ik eis een reactie

Ten Hag slaat hard met vuist op tafel: "Ik eis een reactie"

17-02-2017 20:00
2

Erik Ten Hag heeft na de 3-0 nederlaag tegen PSV flink met zijn vuist op tafel geslagen. Zaterdag neemt zijn FC Utrecht het op tegen PEC Zwolle en dan moet het echt beter. Het is voor de Utrecht-spelers niet te hopen dat ze Spaans spreken.

"Over de tweede helft die we speelden tegen PSV afgelopen weekend ben ik buitengewoon ontevreden", vertelt Ten Hag op de Utrecht-site. "Als je ambitie hebt, kán dat niet. Ik eis een reactie van de spelers, morgen tegen PEC Zwolle. En dan niet één helft, maar de volle negentig minuten. Verklaringen voor ons matige spel de tweede helft in Eindhoven? Dat is zoeken naar excuses. De feiten zijn: we verdedigden passief na rust en we vielen zonder plan en naïef aan. Er was geen gif meer. Er viel wat te halen in Eindhoven, maar wij hebben het laten liggen."

In aanloop naar het duel met PEC is er goed nieuws voor Ten Hag. De ziekenboeg is leeggestroomd. "Begin deze week ondervonden we er nog wel de naweeën van. Vanaf woensdag waren alle spelers, behoudens Nacer Barazite, weer inzetbaar. Nacer staat wel weer op het trainingsveld. Maar achter zijn inzetbaarheid voor de wedstrijd van morgen staat een vraagteken."