Kelderkraker doet pijn aan de ogen: Mooi of lelijk voetbal, dat maakt niet uit

Kelderkraker doet pijn aan de ogen: "Mooi of lelijk voetbal, dat maakt niet uit"

17-02-2017 23:19
3

Yannis Anastasiou is dolgelukkig met de zege van Roda JC op Go Ahead Eagles. De Limburgers speelden een draak van een wedstrijd, maar dat doet de Griekse trainer weinig.

"Mooi of lelijk voetbal, dat maakt niet uit", reageert Anastasiou voor de camera van FOX Sports. "De laatste vijf minuten waren moeilijk. De tegenstander speelde alles of niets en daar hebben wij slechte ervaringen mee. We hebben de nul gehouden met een beetje geluk en een beetje slimheid."

Anastasiou wond zich tijdens het duel behoorlijk op langs de lijn. "Ik ben een Griek, ik ben warmbloedig. Daarom reageer ik soms een beetje anders." Hij loodste zijn ploeg naar een 1-0 zege op de Deventenaren. Christian Kum was de gevierde man. Hij schoot in de zeventigste minuut raak na een vrije trap van Mitchel Paulissen.

"Ik twijfelde nog hoe ik de bal moest nemen, maar uiteindelijk besloot ik hem gewoon met links binnen te schieten. Ik zag dat ik enorm vrij stond en wilde eerst koppen, maar koos uiteindelijk toch voor mijn linkervoet." De verdediger geeft toe dat Roda de punten niet verdiende. "We maakten geen aanspraak op die goal, maar daar praat morgen niemand nog over."