FC Twente-talent had zichzelf al laten debuteren: 'Misschien had ik kunnen scoren'

FC Twente-talent had zichzelf al laten debuteren: 'Misschien had ik kunnen scoren'

18-02-2017 14:27
2

Dylan George klopt op de deur bij FC Twente. De achttienjarige buitenspeler geldt als een groot talent in Enschede en zit al geregeld op de bank bij de Tukkers. Trainer René Hake liet hem nog niet debuteren, maar als het aan de speler zelf had gelegen had hij zijn eerste minuten al gemaakt.

"Ik denk dat ik tegen Excelsior en Vitesse wel had kunnen spelen. Ik denk dat ik nog wat dreiging had kunnen brengen voorin en wie weet had ik een assist kunnen leveren of zelfs kunnen scoren", zegt George tegenover FC Twente TV. "Ik denk dat ik wel wat toe kan voegen, maar of het goed genoeg is, weet ik niet."

George maakte dit seizoen de overstap van het beloftenelftal naar de hoofdmacht van FC Twente. "Mijn eigen prestaties zijn wat wisselvallig, maar ik denk dat ik nu wel op één lijn zit. Het gaat allemaal wat sneller bij het eerste, je hebt meer concentratie nodig. Ik kan wel wat leren van bepaalde jongens", zegt George, die vooral naar Oussama Assaidi kijkt. De buitenspeler kwam deze winter naar FC Twente. "Kappen, draaien, explosiviteit, schieten. Dat zit bij hem allemaal goed."