PSV klaar voor topper: 'Een bepaald geluk, maar zeker ook een bepaald geloof'

PSV klaar voor topper: 'Een bepaald geluk, maar zeker ook een bepaald geloof'

19-02-2017 08:13
17

PSV'er Bart Ramselaar kijkt met vertrouwen uit naar de topper tegen Feyenoord, volgende week in Rotterdam. De middenvelder was zaterdag trefzeker tijdens de 3-1 zege op NEC.

Eenvoudig kwam die overwinning echter niet tot stand. "Ik weet ook niet waarom het zo moeizaam ging. We waren slordig", reageert Ramselaar tegenover FOX Sports. "Natuurlijk speelde NEC wel iets anders dan de meeste teams in de Eredivisie, met vijf verdedigers. Het middenveld was dicht en het was lastig om daar doorheen te voetballen. Maar dat lag toch wel aan onszelf denk ik."

Wedden

Meer odds

In de slotfase was het zelfs nog een beetje billenknijpen. "We hadden het eerder mogen afmaken, we hadden een paar counters. Maar dan zie je dat zij nog twee grote kansen krijgen, onder meer die afgekeurde goal natuurlijk", aldus Ramselaar, die ziet dat het muntje nu wel de goede kant op valt voor PSV. "Ik denk dat het een bepaald geluk is, maar zeker ook een bepaald geloof. Ik denk dat wij dat geloof voor de winterstop niet hadden."

De Eindhovenaren lijken in ieder geval klaar voor de kraker tegen Feyenoord. "Ik denk dat wij met een goed gevoel naar de topper kunnen gaan. We hebben nu zes wedstrijden op rij gewonnen. We gaan daar vol goede moed naartoe."