AZ 'steelt' punten van Willem II: Ongelooflijk dat er niet wordt gefloten

AZ 'steelt' punten van Willem II: "Ongelooflijk dat er niet wordt gefloten"

19-02-2017 17:19
16

Willem II-verdediger Jordens Peters voelt zich bestolen na het 1-1 gelijkspel tegen AZ. Tilburgers incasseerden een tegentreffer, terwijl AZ-spits Wout Weghorst een overtreding leek te maken op keeper Kostas Lamprou.

"Als dit geen blok is, weet ik het ook niet meer. Ongelooflijk dat er niet wordt gefloten. In de vijfmeter krijgt de keeper heel snel het voordeel van de twijfel, dat leek nu wel het tegenovergestelde. Ik was er niet blij mee maar Higler zei: honderd procent niet. Dan is het einde discussie", aldus Peters tegenover FOX Sports.

Keeper Kostas Lamprou weet dat Weghorst 'heel vervelend' kan zijn. "Ik wou me afzetten, maar hij blokt me. Volgens de regels is het een vrije trap, maar blijkbaar vandaag niet in de ogen van de scheids. Ik was boos, maar ik zei nog tegen mezelf: Kos, probeer rustig te blijven, misschien komen er nog meer kansen", zegt de goalie. En die kansen kwamen er. Erik Falkenburg was het goudhaantje, die in de absolute slotfase de 1-1 gelijkmaker binnenkopte. "Het was niet onze beste wedstrijd maar het is een verdiend puntje", besluit Lamprou.