Bizarre onthulling Büttner na Vitesse-rentree: Er is iemand op gaan staan

Bizarre onthulling Büttner na Vitesse-rentree: "Er is iemand op gaan staan"

19-02-2017 18:11
3

Alexander Büttner heeft zondag met een gebroken hand zijn rentree gemaakt bij Vitesse in het verloren thuisduel met Ajax (0-1). De verloren zoon deed het laatste kwartier mee.

Na afloop deed Büttner een opmerkelijke onthulling. "Ik had deze week wat problemen met mijn hamstring en ik heb mijn hand gebroken", aldus de linksback tegen Omroep Gelderland. "Er is iemand op de training op gaan staan, dat kan gebeuren. Al met al is het nu een kwartiertje, maar dat gaat steeds meer worden hoop ik."

Büttner is blij terug te zijn in Arnhem. "Het voelt goed. Hier heb ik lang naar toegewerkt en ik word beloond in een mooie wedstrijd tegen Ajax", zegt hij. "Ik ben op de goede weg en ik doe er alles aan. Ik train twee à drie keer per dag. Het is jammer dat ik zo'n achterstand moet wegwerken, maar het is nu eenmaal zo."

Aan populariteit heeft Büttner nooit ingeboet bij de supporters van Vitesse. Hij werd bij zijn invalbeurt getrakteerd op luid gezang. "Dat is fantastisch. Ik ben lang weggeweest. Als ze dan zo reageren dan geeft dat een boost aan mij. Ik kan niet wachten op meer wedstrijden."