Pastoor baalt: 'Dat mag ik van m'n vrouw niet meer zeggen'

Pastoor baalt: 'Dat mag ik van m'n vrouw niet meer zeggen'

19-02-2017 20:25
1

Sparta-trainer Alex Pastoor baalt flink van het resultaat van de wedstrijd tegen FC Groningen zondagmiddag. In Het Kasteel werd het 2-2 tegen de Noorderlingen, terwijl er volgens Pastoor veel meer te halen viel.

"Het is geen pech, Sergio Padt (doelman Groningen, red.) deed het ook goed. Maar in deze fase voelt het als een nederlaag", aldus Pastoor tegenover FOX Sports. "We hadden écht zicht op meer. Als je zo hunkert naar een overwinning, dan kun je je voorstellen hoe ik me voel. Met hunkering is niets mis, maar goed. Ik had een mooie volzin, maar dat mag ik van m'n vrouw niet meer zeggen. Mijn vrouw heeft mij onder de duim."

Sparta stond snel met 2-0 voor. ''Die 2-2 vlak voor rust was een flinke domper, maar ik vond dat we het redelijk goed hebben opgepakt. We zaten er niet verslagen bij", aldus Pastoor, die zijn ploeg een groot gedeelte van de tweede helft tegen tien man zag spelen. Juninho Bacuna werd na een snoeiharde tackle weggestuurd door de arbitrage. "Dat brengt een aparte dynamiek. Bij hun, maar ook bij ons. Je weegt af: gaan we er voetballend doorheen proberen te komen, of brengen we de ballen erin. Op een gegeven moment doe je het laatste. In die fase creëerden we ook de grootste kansen."