Barcelona denkt niet aan afscheid: 'We willen graag dat hij blijft'

Barcelona denkt niet aan afscheid: 'We willen graag dat hij blijft'

19-02-2017 21:35
24

Bij FC Barcelona wordt er niet getwijfeld aan de positie van Luis Enrique. Het hoofd van de Spaanse trainer ligt na de Champions League-oorwassing tegen Paris-Saint Germain op het hakblok, maar intern krijgt Enrique steun. 

"Dat vertelde ik een paar weken geleden ook", vertelt president Josep Maria Bartomeu volgens Spaanse media. "In april zullen we praten over zijn toekomst. We zijn nu gericht op de wedstrijden die op het programma staan. We moeten ons nu richten op de competitie en de andere Champions League-wedstrijd. In april praten we met Enrique hoe hij zijn positie ziet. We willen graag dat hij blijft. De afgelopen jaren heeft hij bijna iedere prijs gewonnen."

Bartomeu benadrukt dat Barcelona Enrique liever niet ziet vertrekken. "Barcelona is erg blij met hem. Dit hoort bij een seizoen. We moeten nu met kracht, moed en vertrouwen onze wedstrijden in gaan." Na de 4-0 nederlaag in de Champions League, wordt er volop gespeculeerd over een vertrek van Enrique. Onder meer Everton-trainer Ronald Koeman wordt genoemd als mogelijke opvolger.