Groenendijk trots op ADO: 'Feyenoord heeft ballen weg staan knallen'

Groenendijk trots op ADO: 'Feyenoord heeft ballen weg staan knallen'

19-02-2017 22:17
32

Alfons Groenendijk is ondanks de nederlaag tegen Feyenoord tevreden over de prestatie van zijn ploeg. De ADO Den Haag-trainer durft te stellen dat de Residentieclub op deze manier niet gaat degraderen.

"De jongens hebben echt alles gegeven", zegt Groenendijk op de persconferentie, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Feyenoord heeft in de slotfase de ballen weg staan knallen. Op deze manier moet het mogelijk zijn om in de Eredivisie te blijven. Deze wedstrijd geeft ons vertrouwen. Ik heb het moment van Havenaar en de teen van Jones nog gezien, ongelooflijk dichtbij was hij bij de gelijkmaker."

Ook Jean-Paul van Gastel is onder de indruk van het spel van de thuisploeg. "ADO Den Haag heeft het gewoon heel erg goed gedaan", aldus de assistent-trainer, die de taken overnam van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. "We hebben in de eerste helft geen kansen gekregen, maar wel geïnvesteerd voor de tweede helft. Toen konden we het tempo opschroeven. In de slotfase hadden wij de tweede treffer kunnen maken. Maar eerlijk is eerlijk, ADO Den Haag kreeg ook kansen."