Beugelsdijk: Het kan me geen ene reet schelen of ik nou speel of niet

Beugelsdijk: "Het kan me geen ene reet schelen of ik nou speel of niet"

19-02-2017 23:23
6

ADO Den Haag kwam voetballend prima voor de dag tegen Feyenoord, maar er werd wederom verloren. Tom Beugelsdijk denkt wel dat de Hagenaars zo door moeten gaan. Ondertussen geeft hij 'geen ene reet' of hij nou speelt of niet.

"Dat is duidelijk. Iedereen zit dit graag. De fans, het team, de staf, iedereen. Zo horen we thuis te spelen", zegt Beugelsdijk tegen FOX Sports. "Of ik verbaasd was dat ik speelde? Je ziet de beu wel hangen dat een van ons geslachtofferd (Thomas Meissner, red.) wordt. Dat is klote voor hem. Er moest wat veranderen. Nee. Het staat niet in het teken van mij. We staan achttiende en ik wil uit de gevarenzone. Het kan me geen ene reet schelen of ik nou speel of niet. Ik speel liever, dat begrijp ik. Maar de punten zijn belangrijker. Op dat moment ben ik gewoon niet belangrijk."

Ook FOX-verslaggever Hans Kraay jr. is kritisch geweest. Heeft Beugelsdijk de critici een koekje van eigen deeg gegeven? "Zeker weten. Vooral jij", grapt Beugelsdijk. "Na Go Ahead-uit kon ik niet wachten om ons te revancheren. Vandaag zat ik er goed in. Ik moet deze lijn doortrekken en ADO ook. Dan heb ik een goed gevoel."