Bosz krijgt boodschap uit Ajax-spelersgroep: Ik wil zo graag spelen

Bosz krijgt boodschap uit Ajax-spelersgroep: "Ik wil zo graag spelen"

20-02-2017 07:25
15

Het voelde voor Jaïro Riedewald heerlijk om weer eens negentig minuten te spelen voor Ajax. Door de afwezigheid van de geblesseerde Daley Sinkgraven, kreeg de verdediger weer een kans. Maar Riedewald beseft dat hij komende week wellicht weer een stapje terug moet doen. 

"Als ik nu weer een stapje terug moet doen, is dat natuurlijk vervelend. Al ben ik blij dat ik nu een wedstrijd heb gespeeld. Als ze nog een keer een beroep op mij willen doen, ben ik er zeker klaar voor", aldus Riedewald in De Telegraaf. Hij stond als centrale verdediger opgesteld. Nick Viergever schoof door naar de linksbackpositie. "Mijn voorkeur gaat ook uit naar een centrale positie. Het is prettig dat ik, na zo'n lange tijd niet te hebben meegedaan, kan spelen op mijn eigen plek."

Riedewald hunkerde naar minuten. "Ik wil zo graag spelen. Vandaag (zondag, red.) was dan eindelijk de dag. Ik kan wel goed trainen of twintig minuten invallen, maar het is lekker als ik een hele wedstrijd kan laten zien dat ik het nog kan. Dat geeft een goed gevoel, zeker nu we hebben gewonnen. Vitesse was wel dreigend, maar echte 100 procent-kansen hebben we niet weggegeven."