Update: Misdragende fans bij ADO - Feyenoord nog altijd vast na arrestatie

Update: Misdragende fans bij ADO - Feyenoord nog altijd vast na arrestatie

20-02-2017 21:20
36

Het is onrustig geweest tijdens en na afloop van de wedstrijd ADO Den Haag - Feyenoord. RTV Rijnmond meldt dat de Mobiele Eenheid in actie moest komen nadat agenten werden belaagd door voetbalfans.

Gedurende de wedstrijd vond het eerste incident al plaats op de tribunes van het Kyocera Stadion, waar Feyenoord met 0-1 won. Fans gooiden na afloop voorwerpen naar de politie. Het is niet bekend welke club deze supporters steunen. Op beelden in het stadion is te zien dat het al onrustig was na de openingstreffer van Karim El Ahmadi, na rust.

Op Twitter wordt gespeculeerd: de vlam sloeg in de pan vanwege juichende Feyenoord-fans die op de thuisvakken zaten. Zij werden vervolgens, evenals vorig seizoen op bezoek bij Willem II, door stewards naar buiten begeleid. Daar moest de Mobiele Eenheid er dus nog aan te pas komen om ADO-fans op afstand te houden, zo luidt het bericht van ADOfans.

Update 21.20 uur: De gearresteerde fans, die zich misdroegen tijdens ADO - Feyenoord zitten nog altijd vast, zo meldt Omroep West. Het gaat om een 19-jarige Hagenaar en een 36-jarige man uit Monster. Het is niet bekend of zij uiteindelijk worden voorgeleid.