'Zekerheidje' van Ajax maakt indruk: 'De publieke opinie is aan het bijdraaien'

'Zekerheidje' van Ajax maakt indruk: 'De publieke opinie is aan het bijdraaien'

20-02-2017 10:33
10

Nick Viergever maakt een steeds betere indruk in de achterhoede van Ajax. Dat vindt Bart Latuheru, rapporteur van De Telegraaf. De oud-prof vond Viergever één van de uitblinkers tijdens het uitduel met Vitesse (1-0 winst) van zondagmiddag. 

"We kunnen wel stellen dat hij is uitgegroeid tot een zekerheidje in de defensie van Ajax", steekt Latuheru van wal in de ochtendkrant. Viergever stond in Arnhem opgesteld als linksback, bij afwezigheid van Daley Sinkgraven. "Dat vulde hij prima in. Hij is erin geslaagd één van de gevaarlijkste spelers van de tegenpartij onschadelijk te maken. Milot Rashica kwam er niet aan te pas."

Wedden

Meer odds

Viergever is stilletjes uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare spelers van Ajax, constateert de rapporteur. "Hij laat zich steeds nadrukkelijker zien. Dat is in het verleden wel eens anders geweest. Misschien heeft dat wel met een stukje ervaring te maken. Hij heeft het vertrouwen van Peter Bosz gekregen en ik heb het idee dat ook de publieke opinie aan het bijdraaien is. Wat dat betreft spreken de cijfers in zijn voordeel."