Update: Reactie op 'vertrekwens' bij Arsenal: 'Hij heeft een contract'

Update: Reactie op 'vertrekwens' bij Arsenal: 'Hij heeft een contract'

dinsdag 21 februari 2017 om 08:17

Lucas Perez heeft nu al genoeg van Arsenal. De aanvaller kwam afgelopen zomer voor 20 miljoen euro naar de Londenaren, maar wil koste wat kost weer weg bij The Gunners. Dat laat zijn zaakwaarnemer Rodrigo Fernandez Llovelle weten.

"Hij heeft vooralsnog geen aanbieding ontvangen", zegt Llovelle in gesprek met Calciomercato. "Als Lucas vertrekt uit Londen - en dat gaat gebeuren, omdat hij geen enkele kans heeft gekregen onder Arsène Wenger - wil hij voor een club van het kaliber Arsenal spelen."

De naam van AC Milan klinkt. "Milan is een geweldige club en hij vindt dat ook. En dat terwijl we nog nooit hebben gesproken met de clubleiding van de Rossoneri", vervolgt Llovelle. "Kijk, de waarheid is dat Lucas koste wat kost wil vertrekken en niet gelukkig is bij Arsenal."

"Hij heeft niet kunnen acclimatiseren en geen kans gekregen om zijn kwaliteiten te tonen. Wie dan ook de manager mag zijn in de toekomst: wij willen weg. De speler moet gewoon de kans krijgen om te spelen", besluit de agent. Perez speelde in de competitie 249 minuten mee, verdeeld over tien wedstrijden.

Update 21/02 08.17: De vermeende uitspraken van de zaakwaarnemer van Perez blijken niet helemaal te kloppen. Llovelle laat aan The Daily Mail weten dat zijn cliënt wel degelijk wil vechten voor zijn toekomst bij Arsenal. "Lucas heeft een contract en wil slagen bij de club. Hij is een professional, natuurlijk wil hij elke week spelen en daarom is hij nu niet tevreden."

Plaats een reactie

maandag 20 februari 2017 om 20:20
wij willen weg of de zaakwaarnemer wil weg.......
Vind ik leuk
dinsdag 21 februari 2017 om 08:29
is het eigenlijk verplicht dat een voetballer een zaakwaarnemer heeft?
Vind ik leuk
dinsdag 21 februari 2017 om 11:40
nja, is wel handig natuurlijk
je ziet bij genoeg spelers dat hun ouders de zaakwaarnemers zijn zodat ze als speler gewoon kunnen focussen op het voetbal

Stel je hebt geen zaakwaarnemer dan moet je zelf alles regelen, telefoontjes beantwoorden. Heb je gewoon geen tijd voor. Heb je een mannetje voor nodig
Vind ik leuk
dinsdag 21 februari 2017 om 16:05
Niet verplicht, je kan ook je moeder meenemen in principe. Waar wel handig voor het papierwerk en het beste eruit te halen wat erin zit.
Vind ik leuk
Bongo +65
dinsdag 21 februari 2017 om 09:04
Hij wilt naar een club van het kaliber arsenal.
Nou Excelsior. Sla je slag
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Update: Reactie op 'vertrekwens' bij Arsenal: 'Hij heeft een contract'