Cassierra voorspelt grote toekomst voor Ajax-collega: 'Hij wordt een grote speler'

Cassierra voorspelt grote toekomst voor Ajax-collega: 'Hij wordt een grote speler'

20-02-2017 15:10
12

Mateo Cassierra heeft het goed naar zijn zin bij Ajax, na een lastig begin. De aanvaller van de Amsterdammers is lovend over zijn concurrent Kasper Dolberg en ziet ook in Justin Kluivert een hele goede speler. Zelf hoopt hij ooit in Spanje te spelen.

De Colombiaanse Cassierra maakte afgelopen zomer de overstap van Deportivo Cali naar Ajax. "Ik heb veel geruchten gehoord over interesse van clubs, maar ik heb gekozen voor Ajax. Hier kan ik persoonlijk en als speler groeien", zegt hij tegenover Fichajes. Hij speelt onder meer samen met Dolberg, misschien wel zijn grootste concurrent. "Een geweldige spits, die veel potentie heeft."

Over Kluivert is hij ook te spreken. "Ook al zo'n geweldige speler, ik ben blij dat ik elke dag met hem kan trainen. Een snelle, zeer opvallende speler, die op elk gewenst moment een tegenstander kan passeren. Kluivert heeft veel potentie en wordt een grote speler in Europa", voorspelt Cassierra. Hoe ziet hij Ajax zelf? Als opstapje naar de top? "Ik ben nu gewoon gericht op Ajax."

"Natuurlijk wil ik ooit nog eens spelen in één van de grootste Europese competities. Ik heb wel echt een voorkeur voor de Spaanse competitie. Daar wordt aantrekkelijk gespeeld met de beste spelers ter wereld. Mijn droom is om naar een grote club in Spanje te gaan. Welke? FC Barcelona."