Toornstra: 'Hoorde het van de week. Nu kan door dat verhaal ook weer een streep'

Toornstra: 'Hoorde het van de week. Nu kan door dat verhaal ook weer een streep'

20-02-2017 17:59
1

Voor het eerst sinds zijn vertrek bij ADO Den Haag heeft Jens Toornstra een wedstrijd tegen zijn oude club gewonnen. De Feyenoord-middenvelder vertrok in 2013 uit Den Haag en won vervolgens nooit een duel van zijn voormalige werkgever. Tot zondag.

"Ik hoorde het van de week pas, ergens in een interview", reageert Toornstra voor de camera van RTV Rijnmond. "Ik was er zelf niet zo mee bezig, maar het is altijd lekker om hier weer een keer te winnen. Nu kan door dat verhaal ook weer een streep. Het ging moeizaam, maar in deze fase moeten we blij zijn met de drie punten."

Wedden

Meer odds

Toornstra is een mooi voorbeeld van een voetballer die steeds een stapje hogerop komt. Via ADO kwam de middenvelder bij FC Utrecht terecht. Feyenoord nam hem vervolgens over van de Utrechters. Vanuit Rotterdam kon hij zelfs naar de Bundesliga verkassen. Aad de Mos zag het al toen Toornstra nog bij ADO speelde. "Hij had specifieke kwaliteiten, maar ik denk ook dat dat door andere spelers kwam die in bloedvorm waren. Die combinatie was bij hem erg goed."