FC Utrecht-bankzitter moet op tong bijten: Of ik daar van baal? Ja

FC Utrecht-bankzitter moet op tong bijten: "Of ik daar van baal? Ja"

21-02-2017 09:28
4

Nacer Barazite kon afgelopen weekend héél slecht leven met zijn reserverol tijdens het duel met PEC Zwolle (3-1). De 26-jarige aanvaller moet in gesprek met het Algemeen Dagblad op zijn tong bijten als hem wordt gevraagd naar zijn plek op de bank. 

"Ik had vanwege griep alleen vrijdag getraind. In principe had ik kunnen starten, maar de trainer heeft anders besloten. Of ik daar van baal? Ja, want ik wil altijd spelen", aldus Barazite. "Zeker als ik gewoon fit ben, zoals nu. Maar goed, ik moet het accepteren. Ik had er geen vrede mee, dat lijkt me ook logisch."

Wedden

Meer odds

Omdat FC Utrecht-trainer Erik ten Hag vaak rouleert, krijgt Barazite wel vaker rust. Nu zat hem dat extra dwars. "Deze keer speelde ook wel mee dat ik nog met frustraties zat na de wedstrijd tegen PSV. Ik wil zo graag belangrijk zijn voor het team. Ik was dat in Eindhoven ook met een goal, maar die werd afgekeurd. Met zo'n stukje onrechtvaardigheid is het als sporter lastig omgaan. Maar ook hier geldt: ik wilde per se antwoorden met een prestatie in plaats van geklaag." Barazite viel na de pauze in tegen PEC. Hij tekende in de slotfase voor de 3-0. 

Lees ook: Transfervrije Utrecht-aanvaller houdt fans in spanning: 'Ik geef geen antwoord'