Brands krijgt nul op rekest bij PSV: 'Voor beiden geen optie'

Brands krijgt nul op rekest bij PSV: 'Voor beiden geen optie'

22-02-2017 07:12
10

Marcel Brands is voor komend seizoen nog steeds op zoek naar een trainer voor Jong PSV. De technisch manager van de Eindhovenaren heeft Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy gepolst, maar die willen niet.

"We hebben gesproken met Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy, maar Jong PSV is voor beiden geen optie. Daarom vullen we die functie in met een externe kandidaat", zegt Brands in De Telegraaf. "Jong PSV lijkt me ook niet het beste elftal om mee te starten als beginnende trainer. Het zou gelijk betaald voetbal zijn zonder dat je ooit een eigen team onder je hoede hebt gehad."

Volgens Brands bestaat de kans dat Van Bommel of Van Nistelrooy wel aan de slag gaat bij PSV Onder 19. "Voor beiden geldt dat er een aantal voors en tegens zijn, die ze voor zichzelf moeten afwegen. We hebben nog even de tijd. In de loop van maart willen we de trainersstaf hebben ingevuld."

Momenteel staat Pascal Jansen aan het roer bij het beloftenelftal, maar die vervult per volgend seizoen de rol van hoofd jeugdopleidingen. Dat doet nu Art Langeler nog, maar die gaat aan de slag als trainer van Jong Oranje.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.