Buitenspel: Sané-goal 'kost' gokker 34.200 euro, Memphis breekt Lyon-record

Buitenspel: Sané-goal 'kost' gokker 34.200 euro, Memphis breekt Lyon-record

22-02-2017 19:39
2

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Sané boort gokker fortuin door de neus
Het was woensdagavond genieten bij Manchester City - AS Monaco, maar dat geldt niet voor iedereen. De late 5-3 van Leroy Sané heeft een gokker een fortuin gekost. 'Jij bent mij 34.200 euro verschuldigd', twitterde de man, met daarbij zijn bet. Wat bleek: hij had de uitslag bij Bayer Leverkusen - Atlético Madrid (2-4) goed, waardoor City - Monaco 4-3 moest worden. Sané gooide met zijn goal in de slotfase roet in het eten.

Pellè in Thaise file
Graziano Pellè verdient tegenwoordig een goedbelegde boterham in China en grijpt zijn verblijf aan om het continent eens goed te verkennen. Deze week is hij in Thailand, waar hij een geheel nieuwe dimensie aan het woord file geeft.

 

Tipico "TRAFFIC" mattutino #Lifeis1

Een bericht gedeeld door Graziano Pellè (@gpelle19_official) op

Memphis breekt Lyon-record
Memphis Depay heeft woensdag een uniek record verbroken bij Olympique Lyon. Liefst 1500 supporters kwamen naar het trainingscomplex van de Franse topclub voor een signeersessie met de Oranje-international. Memphis kwam in januari over van Manchester United en is na zeven wedstrijden blijkbaar mateloos populair.