Onderhandelingen in Heerenveen lopen spaak: Misschien komt er iets moois voor me

Onderhandelingen in Heerenveen lopen spaak: "Misschien komt er iets moois voor me"

23-02-2017 07:29
12

Een vertrek van Erwin Mulder bij sc Heerenveen lonkt. De onderhandelingen over contractverlenging zijn spaak gelopen. De huidige verbintenis van de doelman loopt na dit seizoen af.

"We zijn sinds december met elkaar in gesprek", zegt Mulder in de Leeuwarder Courant. "Dat is al een aardige tijd. Heerenveen wil met me verder en ik zou ook best willen blijven, maar op dit moment wordt het 'm gewoon niet, we komen er niet uit. Ik heb nu nee gezegd. Dat geeft de club de vrijheid om door te schakelen naar plan B en een nieuwe keeper te zoeken. Ik ben transfervrij. Misschien komt er iets moois voor me."

Mulder stelt dat geld niet het probleem is. "Zou het daar om draaien bij mij, dan was ik in 2015 niet van Feyenoord naar Heerenveen gegaan. Ik kon toen ook naar Engeland en Griekenland. Ik ben iemand voor wie een bepaald gevoel bij een club gewoon heel belangrijk is."

De oud-Feyenoorder gooit de deur niet definitief dicht. "Het kan altijd nog veranderen." De Friezen zoeken een plan B en hebben Kostas Lamprou van Willem II op de korrel.