'Ik ontken niet dat ik naar China ben gegaan vanwege het geld'

'Ik ontken niet dat ik naar China ben gegaan vanwege het geld'

23-02-2017 09:55
19

Ezequiel Lavezzi fantaseert nog regelmatig over een terugkeer naar Napoli. De Argentijnse flankspeler vertrok in 2012 voor Paris-Saint Germain en speelt nu voor het Chinese Hebei Fortune.

"Ik liet veel geweldige dingen achter in Napels en ik ervaar nog altijd een nostalgisch gevoel voor de stad", zegt Lavezzi in gesprek met Sky Sport Italia. "Ik heb altijd gedacht om terug te keren bij Napoli, maar ik denk dat de president (Aurelio De Laurentiis, red.) me daar niet meer wil. Als ik op een dag terugkeer in Italië bij een andere club dan Napoli, weet dan dat dat is omdat zij me niet terug wilden."

Lavezzi solliciteerde in een eerder stadium al naar een terugkeer bij Napoli, maar die deur werd door De Laurentiis toen hard dichtgesmeten. Nu verdient hij zijn geld in China. "Ik ontken niet dat een van de redenen om naar China te gaan vanwege het financiele aanbod was. Ik heb nog niet gescoord omdat ik maar acht wedstrijden speelde voor ik geblesseerd raakte en op een verkeerde positie werd gezet."