Gözübüyük ook over de grens onderwerp van gesprek: 'complot' gesignaleerd

Gözübüyük ook over de grens onderwerp van gesprek: 'complot' gesignaleerd

Serdar Gözübüyük kreeg in de voorbije weken geregeld de hoon over zich heen vanwege foutieve beslissingen in de Eredivisie. De Nederlandse arbiter is nu ook hét onderwerp van gesprek in het buitenland, aangezien hij is aangesteld voor een duel van KRC Genk.

De Belgische club ontvangt donderdag Astra Giurgiu in de Europa League. De Roemenen plaatsen echter vraagtekens bij de aanstelling van Gözübüyük, via Marius Sumudica. "In de heenwedstrijd werden we al benadeeld omdat er een zuivere strafschop niet werd gefloten. Dat hebben we allemaal kunnen zien", aldus de trainer van Astra Giurgiu tegenover Het Laatste Nieuws.

"En nu duiden ze een Nederlander aan, terwijl de Genkse coach ook Nederlander is. Dat vind ik raar", aldus Sumudica. "Er wacht ons een moeilijke partij. Ook de weersomstandigheden zijn in ons nadeel, Genk is er beter aan gewend. We hopen echter een magische avond te creëren en zullen daarvan genieten. We hebben nog wel vertrouwen in een goede afloop. Er zit een positieve evolutie in onze ploeg."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s