Dit was de ochtend: Mulder richting uitgang, El Hamdaoui te lang op het toilet

Dit was de ochtend: Mulder richting uitgang, El Hamdaoui te lang op het toilet

Gepubliceerd: donderdag 23 februari 2017 om 12:00do 23-02-2017 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Mulder komt er niet uit met SC Heerenveen
Een vertrek van Erwin Mulder bij sc Heerenveen lonkt. De doelman was in gesprek over verlenging van zijn aflopende contract, maar die onderhandelingen zijn stukgelopen. Volgens Mulder zelf heeft dit niets met financiële aspecten te maken. (Leeuwarder Courant)

'Bosz kiest wederom voor Riedewald'
Peter Bosz ruimt ook tegen Legia Warschau een basisplek in voor Jaïro Riedewald. Daley Sinkgraven kan vanwege een enkelblessure nog altijd niet spelen, waardoor Riedewald diens positie als linksback overneemt. De Ajax-trainer houdt verder vast aan zijn gebruikelijke basiself. (Algemeen Dagblad)

Fikse botsing tussen De Boer en El Hamdaoui
Frank de Boer heeft nog altijd geen spijt van zijn beslissing om Mounir El Hamdaoui naar de beloften van Ajax te verbannen. De Boer kreeg in de rust van een wedstrijd slaande ruzie met El Hamdaoui, nadat de voormalig topscorer van de Eredivisie wel erg lang deed over een toiletbezoek. (Daily Mail)

FC Twente-fans dankzij Ziyech gratis naar Ajax
FC Twente-supporters kunnen gratis plaatsnemen in de Arena tijdens het uitduel met Ajax. Dit is het gevolg van de transfer van Hakim Ziyech naar Ajax eerder dit seizoen. Liefst 1200 Tukkers mogen hun ondersteunen zonder entree te betalen. (Clubsite FC Twente)

Rutjes zorgt voor tranen met emotioneel betoog
Nederlands meest positieve voetballer heeft weer van zich doen spreken. Nathan Rutjes van Roda JC was te gast bij RTL Late Night en stal vele harten met een emotioneel verhaal over zijn te vroeg geboren zoon én over het ziekenhuispersoneel. (RTL Late Night)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws