Vardy: Of ik er spijt van heb dat ik die transfer niet heb gemaakt?

Vardy: "Of ik er spijt van heb dat ik die transfer niet heb gemaakt?"

23-02-2017 11:45
3

Het gaat niet heel lekker met Leicester City. De Engelse kampioen vecht nu tegen degradatie en scoorde woensdag eindelijk weer eens. Jamie Vardy was de maker van de goal tegen Sevilla (2-1) en gaf The Foxes weer nieuwe energie. Toch kon hij speler van Arsenal zijn.

De aanvalsleider van Leicester baarde vorig seizoen door zijn enorme werklust - en aantal doelpunten - opzien bij de kampioen. Samen met Riyad Mahrez en N'Golo Kanté vormde hij een dodelijke drie-eenheid. Kanté stapte echter over naar Chelsea, dat plotseling begon te draaien en Leicester zakte als een kaartenhuis in elkaar. Vardy kon ook weg, naar Arsenal.

"Of ik er spijt van heb dat ik de transfer naar Arsenal niet heb gemaakt? Nee, ik heb er totaal geen spijt van", werd Vardy geciteerd door The Daily Mail. "We werken keihard samen. Iedereen weet in wat voor situatie we zitten en niemand wil hier eigenlijk in zitten. Het ziet er niet goed uit, maar we weten dat iedereen voor elkaar door het vuur gaat. Elke speler staat ook achter manager Claudio Ranieri."