Vlaar krijgt 'op de kloten' bij AZ-rentree: En dat hebben we zelf toegelaten

Vlaar krijgt 'op de kloten' bij AZ-rentree: "En dat hebben we zelf toegelaten"

24-02-2017 07:36
16

Ron Vlaar had zijn rentree bij AZ na maandenlang blessureleed anders voor ogen gehad. De verdediger verloor met zijn ploeg liefst 7-1 van Olympique Lyon en kan niet anders concluderen dan dat de Alkmaarders keihard gefaald hebben. Dat concludeert technisch directeur Max Huiberts ook.

"Ik had weer heel veel zin om te voetballen en dan krijg je zo op je kloten. Dit is heel zuur", aldus de aanvoerder na afloop van de wedstrijd in gesprek met NH. "Zij hebben goed blootgelegd waar onze zwakte ligt. En dat hebben we zelf toegelaten. We hebben elkaar in de steek gelaten en dat is heel kwalijk."

"Dit is een afgang. Dat wil niemand hoop ik. Ik in ieder geval niet. We moeten hier snel van leren, anders wordt het lastig. We hebben donderdag een belangrijke wedstrijd", vervolgt Vlaar, doelend op de halve finale in de KNVB Beker tegen SC Cambuur.

Ook technisch directeur Huiberts van AZ liet zich vernietigend uit over de ploeg. "Dit was een schande", aldus Huiberts na afloop van de wedstrijd in Frankrijk tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik maak me grote zorgen over het spel van de ploeg."