Griezmann gaat komende zomer naar United toe, dat weet ik zeker”

"Griezmann gaat komende zomer naar United toe, dat weet ik zeker”

24-02-2017 09:09
7

Emmanuel Petit, voormalig Frans international, is er zeker van dat zijn landgenoot Antoine Griezmann komende zomer van Atlético Madrid naar Manchester United vertrekt.

"Griezmann gaat komende zomer naar United toe, dat weet ik zeker", vertelt Petit tegenover Soccer AM. Het feit dat Paul Pogba al in Manchester speelt is ook erg belangrijk voor Griezmann. "Hij is heel erg goed bevriend met Pogba en bij het nationale team trekken beide spelers ook veel met elkaar op."

"Griezmann zou de perfecte aanwinst voor United zijn. Met hem heb je garantie op doelpunten, assists én heb je iemand in de ploeg met een enorme winnaarsmentaliteit. Griezmann is bij Atlético elk jaar beter geworden en is toe aan een stap naar de absolute wereldtop."

Volgens het Engelse Sky Sports wil Mourinho komende zomer een poging doen Griezmann naar Engeland te halen. The Mancunians zouden bereid zijn om, net als vorige zomer bij Pogba, enorm ver te gaan voor de 25-jarige middenvelder en een torenhoge transfersom neer te tellen.