'PSV gaat in ieder geval winnen, kwalitatief zijn we een stuk sterker'

'PSV gaat in ieder geval winnen, kwalitatief zijn we een stuk sterker'

24-02-2017 11:42
25

De ogen van de Nederlandse voetbalwereld zijn dit weekend op Feyenoord - PSV gericht. Aad de Mos denkt dat het gelijk wordt, Willy van de Kerkhof verwacht - niet geheel verrassend - een PSV-zege.

De Mos denkt dat beide ploegen heel erg aan elkaar gewaagd zijn. "Mijn gevoel zegt dat het uitloopt op een gelijkspelletje", aldus de analist tegenover Voetbal Inside. "Ik zie Feyenoord thuis altijd scoren, maar PSV ook. Dus ik ga ervanuit dat het een 1-1 of 2-2 gaat worden. Bij Feyenoord gaat van groot belang worden dat de buitenspelers hun tegenstander voorbij moeten en wat Toornstra gaat doen tussen de linies."

Van de Kerkhof kiest wél een duidelijke winnaar. "We gaan in ieder geval winnen", zegt het PSV-icoon. "Ik denk dat we met 3-1 kunnen winnen daar. Ik denk dat PSV gewoon kwalitatief een stuk sterker is, al heeft de homogeniteit van Feyenoord dit seizoen al wel voor veel verrassingen gezorgd. Ze hebben ook een goede ploeg."

Van de Kerkhof zei onlangs dat hij denkt dat PSV nog 'gewoon' kampioen kan worden. "Ik sta daar nog steeds achter. We moeten ze allemaal winnen en dan zijn we kampioen", besluit hij.