Barça stuurt aan op transfer buiten window: Ik ga niemand voor de gek houden

Barça stuurt aan op transfer buiten window: "Ik ga niemand voor de gek houden"

24-02-2017 12:58
4

FC Barcelona hoopt zich buiten de transferperiode om te versterken met een nieuwe rechtsback. Juanfran Moreno van Deportivo La Coruña is één van de belangrijkste kandidaten, maar hij houdt zijn kaken stijf op elkaar.

De 28-jarige rechtsback is in beeld bij Barça om de zware enkelblessure van Aleix Vidal op te vangen. "Het is een ingewikkelde situatie. Ik ga in elk geval niemand voor de gek houden", reageert Juanfran geheimzinnig tegenover La Opinion de A Coruna. "Ik ga niet zeggen of er interesse is of het slechts een gerucht is."

"Ik focus me op mijn werk bij mijn huidige club. Mijn zaakwaarnemers hebben me ook nog nergens van op de hoogte gebracht, dus ik blijf rustig. Er zijn deze week veel dingen gezegd en dat maakt het niet makkelijk."

Deportivo huurt Juanfran dit seizoen van Watford. Een transfer naar Barça is mogelijk, omdat de Spaanse regels voorschrijven dat clubs buiten de transferperiodes - als de nood aan de man is - spelers uit de Primera of Segunda División of transfervrije spelers mogen halen.