Warm weerzien bij Ajax: Bosz was mijn inspiratiebron om trainersvak in te gaan

Warm weerzien bij Ajax: "Bosz was mijn inspiratiebron om trainersvak in te gaan"

24-02-2017 14:02
2

Heracles Almelo-trainer John Stegeman heeft in de aanloop naar het competitieduel met Ajax mooie woorden over voor trainer Peter Bosz. De twee werkten eerder samen bij Heracles Almelo.

"Peter Bosz was mijn inspiratiebron om het trainersvak in te gaan", zegt Stegeman op de website van Heracles. "Ik respecteer en waardeer zijn manier van denken over voetbal enorm. Druk naar voren, dominant zijn, voetballen… hij houdt van de schoonheid van het spel."

Wedden

Meer odds

"Hij is altijd blijven vasthouden aan zijn visie en heeft dit steeds verder verbeterd. Ajax speelt het moeilijkste voetbal dat er is. Duels Bosz/Stegeman zijn bijzonder, er gebeurt altijd wel wat, haha", aldus Stegeman, die als assistent onder Bosz werkte. Het duel tussen Ajax en Heracles Almelo wordt zondag om 16.45 uur gespeeld. 

Voor Heracles is de wedstrijd belangrijk in de strijd tegen degradatie. "Ik heb vorige week gezegd dat we proberen om naar boven toe een deurtje in te rappen. We zijn nog niet veilig met 28 punten, maar het is wel een goede basis. We zijn nu de bovenste ploeg van de middenmoot, maar ploegen als FC Groningen, NEC en Willem II staan dichtbij. We willen er de komende tijd het maximale uithalen", aldus Stegeman.